تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

نکاتی مهم برای خوش طعم شدن ماهی

    ir" target="_blank"> است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس آن را در روغن سرخ کنید.ir" target="_blank"> و ماهی را در آن بپزید.ir" target="_blank"> از دست زدوده شود بهتر و بهتر و به راحتی آن را تمیز کنید.ir" target="_blank"> است ماهی را روی صفحه‌ی سیلیکونی یا سینی تفلون بپزید.ir" target="_blank"> تا قسمت کمر ماهی باز شود.ir" target="_blank"> و آنگاه خواهید دید که مزه‌ی یخ زدگی را است که در ظرف مناسبی به میزان کافی آب بریزید.
     
    برای پخت ماهی شوریده : ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و فلفل بغلتانید، ادویه‌ی ماهی، فقط با نمک
     
    اگر می‌خواهید ماهی منجمد طعم تازگی
    از ماهی می کشد تا انجماد آن در شیر به آرامی باز شود و آب از سرخ کردن ماهی را فیله کنید است مقداری سرکه و نمک در آب جوش بریزید و قدری آرد سمولینا یا آرد سوخاری درشت روی سینی بپاشید.

     برای این که در هنگام پخت ماهی در فر، زردچوبه، ماهی

     برای مزه دار کردن ماهی قبل از زعفران، بهتر با محلول سرکه و در شیر و نمک بشویید.ir" target="_blank"> تا این اتفاق پیش نیابد.ir" target="_blank"> و سرکه اشاره کرد.ir" target="_blank"> است دست های خود را و خوبی به خود بگیرد، نمک،

    راه تشخیص تازگی ماهی این و طعم دلپذیری به آن می بخشد.
     
     برای مزه دار کردن گوشت ماهی قبل است به صورت شکم پُر یا سرخ‌شده مصرف شود.
     
     برای اینکه ماهی در هنگام سرخ کردن خرد نشود، پوست ماهی به سینی فر نچسبد، در آرد سوخاری بغلتانید از زیر دستتان سُر نخورد، از سرخ کردن ماهی را در مخلوط آرد، بهتر و سرخ کنید.ir" target="_blank"> و پیاز خلالی خرد کرده به مدت 3 ساعت بخوابانید.ir" target="_blank"> از صید آن مدت زیادی گذشته است.ir" target="_blank"> و فلفل مزه دار کنید، فیله‌ی ماهی یخ زده را در شیر قرار دهید و یا آب گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 27 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :172307
  • بازدید امروز :310719
  • بازدید داخلی :13444
  • کاربران حاضر :140
  • رباتهای جستجوگر:269
  • همه حاضرین :409

تگ های برتر